Biografia Camille Chen - Filme Online Noi
Image of Camille Chen

Camille Chen

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Camille Chen. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Sep 1, 1979 In Taipei, Taiwan
Filme / Seriale:
15
Debut:
In series Lege și ordine 1990-09-13
Ultimul proiect:
Film Game Night 2018-02-22
Cunoscut pentru
Poster of Poveste de groază americană
Poster of Două fete leftere
Poster of Californicația
Poster of Cititorii de oase
Filmografie
Film Game Night Dr. Chin 2018-02-22
Serial MacGyver Emily Espinoza 2016-09-23
Film Armstrong Lady Harbinger 2016-10-03
Serial Impastor Becky 2015-07-15
Film Alpha Chow 2014-10-20
Serial Poveste de groază americană April Mayfield 2011-10-05
Serial Două fete leftere Evie 2011-09-19
Film Eagles in the Chicken Coop Pamela Holdsbar 2011-11-02
Film Meteor Lieutenant Quigley 2009-10-09
Serial Californicația Heather Tracy 2007-08-13
Serial Cititorii de oase Amy Caputo 2005-09-12
Serial Mesaje de dincolo Unknown 2005-09-23
Film Copii spioni 3-D: Joc terminat Processor 2003-07-25
Film Sexless Carissa 2003-03-05
Serial Lege și ordine Unknown 1990-09-13